I have to leave

Tjoho! Ja jag lever, tro det eller ej!

Idag är inte så bra dag.. Har tänkt på massor under hela dagen och det slutade med att jag satte mig och sökte utbildningar.. tre olika städer blev det, så hoppas det blir någon av dom!
Är så otroligt trött på Sundsvall, men jag vill inte lämna sverige, inte än! Att byta stad skulle räcka för mig, för det enda jag inte klarar av att leva med här i sundsvall är allt detta skitsnack.. Alla vet vilka alla är typ och alla vet allt om alla typ.. eller ja, dom TROR att dom vet. Massa falska rykten som ligger som ett täcke över denna skitstad!
Alla blir drabbade, finns inte någon som klarat sig undan. Nej så nu ska jag fan flytta här ifrån.. Förhoppningsvis blir det till hösten.. Kommer såklart sakna min familj och mina vänner, men vafan det går bussar och tåg. Jag vill bara att dom ska vara glad för min skull för att jag äntligen försöker göra något av mitt liv. Jag vill inte den där tjejen som sitter hemma sen med 2-3 barn och fortfarande går på socbidrag, för det är det jag livnär mig på idag. Jag vill också ha en framtid, ha en karriär. Fast just nu i denna skrivande stund så börjar jag fundera på om jag söker ett perfekt levnadssätt? Ett perfekt liv? Finns det något sånt? Nej. Det man är nöjd med är perfekt, för en själv. Man ska inte ta åt sig av vad alla andra säger och tycker. Skit i dom och följ din egen väg, det är då det kommer funka!


På återseende


Får liksom ingen ordning

Tjoho.. Är det någon kvar här? Haha förlåt att jag inte har bloggat på en hel vecka nu, men det går bara inte att hålla detta att blogga varje dag.. Så jag bloggar när jag har något roligt eller vettigt att berätta!

I helgen har det varit studentfiranden iallafall, eller ja, i torsdags och i fredags.. I torsdags tog min tremänning Ida studenten och i fredags tog min kusins kille Gustav studenten! Mycket mat och fika och massa trevliga människor har jag träffat på..
I fredagskväll när jag åkte hem så följde min kusin simon med mig hem och sov här tills idag.

Igår hämtade jag även min "nya" dator så nu är jag glad! Min syster får ta över min laptop!

Ja, något mer just nu har jag väl inte att skriva..

JOOO, träffade älskade Lisa i torsdags på stan! Som jag har lääängtat! Ska ta en fika någon dag här nu i veckan och bara prata om massa saker som har hänt under dom månader hon har varit borta! :)<3


5 Juni

Hej allihopa!

Hann inte skriva så mycket igår.. Men igårkväll var jag med Sandra och Gustav, vi åkte och käkade på Dragon House och hade det trevligt. Efter det så åkte vi hem till dom igen och busade på med katterna :) (se bilder nedan). Senare mot kvällen så gick jag och Sandra och mötte Sippo och någon kompis till han. Vickan kom och plockade upp oss vid bredsands skola så åkte vi runt lite, sen drog Sippos kompis så det var bara vi tjejer och sippo kvar. Så vi bestämde oss för att åka till härnösand och kika, varför vet jag inte? haha, skulle på donken där men kom ett par timmar försent då dom hade stängt. Så då drog vi hem till sundsvall igen. Åkte på donken här i stan istället och sen ner på fraktarna för att käka. Kom hem runt halv 3 och kunde inte sova så jag la mig och läste ca 45 minuter, sen slocknade jag direkt..

Idag eller rättare sagt ikväll är det crusing här i sundsvall och jag ska gå med stina och ev. sandra! blir en rätt lugn kväll för mig eftersom det är gatufesten och så om en månad så måste spara pengar, så ikväll blir det bara att dricka lite vin :)

Nä och självklart så ska det inte gå att ladda upp bilder nu heller! Någon som har samma problem???


Piss grejjer!

Sitter här och skriker och svär för att det inte funkar som det ska. Skulle ta och lägga upp bilder på det jag shoppade igår men det går inte att ladda upp några bilder!! Eller ja, hela mitt internet är damp för jag sitter och pratar med Stina och Emil på skype också men där laggar det som snor!


4 Juni

Godmorgon mina vänner! Skrev aldrig om helgen som jag lovade men var på birsta hela dagen igår och i onsdagskväll efter filmen var jag så trött så jag orkade inte skriva :) Men nu är jag här och tänkte kortfatta förra helgen lite.

På fredagen blev det fest för hela slanten! Jag och Stina hade gemensam 20årsfest och det kom rätt många som ville fira med oss! Sov ingenting mellan fredag och lördag, sista folket åkte härifrån runt 8.00 så då började jag städa och dona, var klar vid 10 ungefär. Väckte mina sovgäster vid ca 11 men inte fan var dom uppe ur sängarna förrän en lång stund, haha. Själv var jag trött som ett as. Blev massa slapp framför teven med Vickan, stefan, linus, frida och stina. När dom hade åkt hem så for jag och pappa till farmor och firade morsdag. Bjöds på smörgåstårta, mums! Eftersom jag inte hade sovit något på över ett dygn då så kände jag hur ögonen gick i kors när jag kollade på teven hos farmor. Färgade även håret på henne och hon blev jättenöjd! :)
Kom hem, städade lite, sen tvärslocknade jag runt 21 och sov som en stock till 9.30 på söndagmorgon. Ingen hade varit in med fika på sängen till mig än så jag gick in och mötte mamma i dörren, då var hon precis på väg ut, så fick fika inne istället. Fick pengar och lite kläder av familjen :) Sen under dagen kom det gäster och vi åt massa smörgåstårta och kladdkaka och massa annat gott fika!
Fick massor av pengar och presentkort och fina presenter.
I måndags kom farmor och farfar och firade mig och syster så då fick jag också lite pengar, och det åts ännu mer smörgåstårta.

Farmor ringde nyss och gjorde en beställning på två långpannekakor så nu ska jag sätta igång att baka lite!
Kommer snart ett inlägg med lite bilder på det jag shoppade igår :)


Puss!


She's back on track, igen!

Japp, titeln säger allt! Jag är tillbaka. Fick klagomål senast idag på att jag är dålig på att skriva här i bloggen, så jag börjar väl igen då! Just nu blir det bara ett litet inlägg för jag och syrran ska se på film, men senare ikväll ska jag skriva om min helg som har varit fullspäckad av folk och gratulationer :)

Puss!

Musiktips #8

Har nyss lyssnat på Sean Banans nya låt och jag säger bara: SÄTT IGÅNG OCH SKAKA RUMPAAAAAH! Sjukt skön låt!



RSS 2.0