Musiktips #7

Här kommer mina absoluta favorit låtar som jag kommer spela sönder i sommar! :)


Lil Wayne ft. Eminem - Drop the world




Inna - Hot




Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie




Kat DeLuna ft. - Push Push




Space Cowboy - Boyfriends hate me




Ke$ha - Party at a rich dude's house


Musiktips #6

Rabih Jaber - You are not alone

<3


Krist i himmelen eller?

Vet inte ens vad kristihimmelfärdsdag betyder, jaja!

Morgonens funderingar är om jag ska söka till idol via sista chansen eller inte? Visst jag är inte världsbäst på att sjunga men det skulle vara kul att testa :) men jag vet inte.
Sitter iallafall och lyssnar om och om igen på Rabih's "You are not alone" från senaste säsongen av idol. Åh GUD vad jag älskar den! Det är inte förrän nu som jag verkligen hör hur begåvad Rabih verkligen är. Förut tyckte jag att han lät som värsta mesen men när han får sjunga bra låtar så är han helt gudomlig! Jag slänger upp låten i ett inlägg efter detta! :)

Så vad hände igår? Ingenting. Vad händer idag? Ingen aning. Har lust att ställa mig och göra värsta storbaket, vilket jag faktiskt skulle behöva göra. Baka lite småkakor och bullar eftersom jag snart fyller år. Nu är det bara 17 dagar tills jag fyller mina efterlängtade 20 år! Fast fyller år på en söndag så det suger eftersom det är enda dagen som systembolaget inte har öppet, damn!

Nej men jag funderar faktiskt på om jag ska ta vara på denna röda dag och släpa hit stina för lankväll! Var skitlängesen vi lanade!

Imorgon blir det nog stan med syrran för lite shopping till hennes skolavslutning och jag ska hitta lite rockiga kläder ;) Men mer om det imorgon!

Förresten så blir jag lite besvikna på er, ni va 12 stycken som hade läst mitt senaste inlägg, men inte faan var det någon av er som kommenterade? Seriöst, släng in en kommentar, jag begär bara 1 minut av erat liv så det kan ni väl bjuda på om ni ändå ska sitta inne på min blogg och läsa allt onödigt jag skriver! Det är väl bättre att ni får läsa något intressant istället! Tack!

Peace out








Nu tänkte du klicka dig in på en annan hemsida va? KOMMENTERA SA JAG! Puss

I'm sending out an SOS to the world!

Hej alla(?) nattugglor! Här sitter jag uppe mitt i natten och kände att jag behövde skriva av mig lite! Har suttit och spelat ett tag nu men ska strax lägga mig och sova! Känns lite läskigt just nu för det är mörkt och som vissa av er kanske vet så är jag jävligt mörkrädd, och jag har inte dragit ner rullgardinen än, så jag får jämt upp bilder i huvudet på hur någon står och glor in på mig, så jag brukar kolla mot fönstret lite då och då, men såklart så är jag för lat för att gå och dra ner den där sablans rullgardinen.

Över till något viktigare! Alltså ni måste hjälpa mig, jag har runt ett tiotal läsare om dagen. Tycker det är alldeles för lite, jag kommer aldrig bli som Kenza eller Kissie med flera hundratusen läsare per dag men några till vill jag iallafall ha! Jag vet att jag måste uppdatera oftare, det är en sak jag måste bättra på. Men sen då? Vad vill ni läsa om? Jag har rätt tråkigt liv så det känns som massa onödigt vetande bara om jag ska skriva vad jag äter och när jag skiter.. Vad vill NI läsa om? Nu får ni faktiskt ta er tid och kommentera det här inlägget för utan respons kan jag ju inte göra bloggen bättre. Och om det är någon som är kungen över alla här på bloggdesign så hör av er! Jag vill ha en rikigt snygg design, men har för lite kunskap och inget bra program att göra det i heller för den delen. Så nu vill jag se att ni är lite aktiva också och hjälper mig! Det spelar ingen roll vad ni kommer med för idéer, ingen idé är dålig!

Nu är det läggdags!

Peace out


Söndag 9 maj!

Hej! Idag är verkligen inte en bra dag! Har ont i käken och huvudet på grund av det där jävla örat. faan!
Jag har nog fått öroninflammation, så inatt jag har bara sovit 3 timmar (y) great! Är så otroligt trött och less nu så den som bråkar med mig idag kommer fan bli dödad.

Igår var vi på crusing i timrå iallafall, var lagomt bra drag där.. träffade lite kärt folk, men drog hem vid 12 då crusingen slutade.

Nej, idag är ingen bra dag, har proppat i mig 2 ipren nu i hopp om att jag ska få sova ett par timmar innan vi får främmande!

Peace out


Everytime is the wrong time.

Sällan jag ska göra saker värre än dom redan är. Jag är så jävla dum i huvudet. Jag sumpade det vi hade, fast samtidigt så hade vi inget speciellt känns det som. En kompisrelation, men jag ville så mycket mer. Jag hoppades på att du också ville, men så fel jag hade. Vi får se hur framtiden språkar, om vi kommer kunna ha den kontakt vi har haft nu i ca 3 månader. Jag hoppas det.

Musiktips #5

Som vissa av er vet så är jag ett hardstyle/jumpstyle freak och kan sitta och avnjuta sån musik hela dagarna, kan till och med somna till denna musik. Här lägger jag upp mina 3 favorit låtar inom hardstyle/jumpstyle. Enjoy!



Och för er som inte vet vad Jumpstyle är för något så har ni en bra video här ;)


När du slår upp dina ögon till ännu en dag av ingenting

Alltså, shit vad jag är trött! Har legat vaken största delen av natten och bara tänkt och tänkt och tänkt. Har kommit fram till lite saker.

1. Jag tror aldrig jag kommer hitta en kille som JAG är riktigt nöjd med. Jag är kräsen när det gillar killar, dom ska vara snygg, rolig, charmig, busig, snäll och skämma bort mig som om jag vore en prinsessa. Men vart fan hittar jag en sådan kille, som vill ha MIG?
Jag har letat i evigheter nu efter den rätta, men ska man leta? Finns det någon som är den rätta? Kan man isåfall hitta den "rätta" i min ålder?

2. Jag vill ha barn. Ja, ni läste rätt, jag vill ha barn, och det är nu! NUNUNU! Men liksom, tror jag på jungfrufödsel eller?! Jag är dum i huvet.

3. Jag vill vara någon annan än den jag är. Jag sitter och drömmer om att se ut som alla dom där modellerna i klädkatalogerna som är smal, fina ben, snygg mage, stora bröst och världens finaste hår.
Även om jag lyckas gå ner i vikt så kommer jag aldrig bli snygg som tjejerna i magasinen.

4. Förlorat vänskapstron? Mina vänner är dom bästa, jag älskar dom. Men är det alltid jag som ska höra av mig? Är det meningen att jag ska sitta och ringa och smsa hela dagarna fast jag blir ignorerad. Nu pratar jag absolut inte om alla mina vänner, men några som jag trodde verkligen menar det när dom kramar om mig och säger att jag inte känns som en vän utan mer som en syster som man kan dela allt med. Är det bara fyllesnack? Vem är jag för er i verkligheten? Det känns som att jag inte existerar i eran värld, utan för er är det bara datorn, pojkvänner eller fest som gäller. Eller skola eller jobb, fast dom anledningarna godtar jag, till en viss del, efter skolan då? Eller efter jobbet?

Har inte känt mig så tom som jag gjorde igår, jag låg i min ensamhet och grät, över vad egentligen vet jag inte. Kände mig så otroligt ensam och rädd. Jag är rädd för att vara ensam, och ännu räddare att förbli ensam. Utan familj, vänner och närhet klarar jag mig inte. Jag vet inte hur länge jag orkar vara ensam heller.

En liten snabb helgsresumé!

I fredags: Valborg, sista april = feest! Jag, Linn, Stina och Emil började kvällen med att grilla massa gott kött, och vi proppade nog i oss mer än vi alla tålde. Efter maten spelade vi kortspelet "Hora", en klassiker iallafall för mig och stina när det vankas alkohol. Eftersom våran plan A sprack så fick vi göra en plan B, det blev krogen! Linnsan bjöd mig på inträde på Memento, där vi lyssnade till Magnus Carlssons fina stämma och sen skaka vi rumpa på dansgolvet allihopa!
Kom hem runt 3-4.

I lördags: Crusing var på schemat, så vi gjorde oss i ordning, drog till fläsian och förade lite där, sen drog vi in till stan vid 21.30, men inte fan vare nå bilar då inte! Nej dom skulle inte börja köra förrän vid 12-1 så vi drog hem till Linn i Nolby och fortsatte drickandet! Kom hem runt halv 2 men somnade inte förrän vid 4 kanske.

I söndags: Vaknade upp helt död efter två kvällar av alkohol intag och känner nu att det är bra med det iallafall till nästa helg ;) Gjorde iordning i stugan min så jag flyttade ut dit igår, fick besök av Sandra och Gustav en stund igårkväll också, mycket mysigt!

Det var helgen det!
Idag har jag jobbat mellan 14.30 och 17.30. Skönt att få in lite pengar, dock är det få timmar och så, men det är ju alltid någonting :)

Imorgon ska jag äntligen på jobbcoach möte och jag längtar faktiskt, ska bli skönt att komma igång med CVskrivande och allt :)
Just nu vet jag inte vad jag ska göra, försöker få hit Stina och Emil för jag har astråkigt! Men dom är lika tråkiga dom också! Så stina, orkar du läsa detta så orkar du pallra ditt arsle hit också för lite film :)!

Jaja, ska ringa "L" nu och prata lite strunt :)

Peace out


RSS 2.0