Knäckisar

Hallå bloggen, var några dagar sedan jag skrev ett vanligt inlägg. Kan väl berätta att jag har hunnit blivit småsjuk igen, men det är inte ovanligt i min värld.
Imorse klev jag upp väldigt tidigt, redan 7.15! Då la jag mig och kollade på Vakna med the voice eftersom en av mina idoler skulle vara med där, nämligen Kat von D, så jävla grym hon är, och snygg dessutom! Vill så gärna ha hennes bok, så ska kika runt på lite hemsidor vart den finns och vad den kostar så kanske man beställer hem den nån gång när jag har tillräckligt med pengar!
Efter Vakna med the voice blev det lite frukost, och mamma hade köpt riktig apelsinmarmelad på burk, vilket va sjukt längesen vi hade så det blev rostat med marmelad och ost, mums!

Nu har mamma åkt till Liden och ska sova hos min moster tills på lördag då hon äntligen kommer hem igen, så nu är det bara jag, syrran och pappa hemma fram tills dess!

Jag har iallafall nyss kokat knäck, vilket gick bra, tills att jag på något vis fick en stor droppe skållhet knäcksmet på handen, gjorde så jävla ont så det kändes som att jag skulle dö. Grinade i massor men hade tur i oturen för på något underligt sätt så stod kranen och sprutade kallvatten, varför jag hade satt igång den vet jag inte, så jag skyndade mig att kyla så det inte skulle bli värsta märket, vilket jag tror att jag klarade mig ifrån, är röd bara, och det gör lite ont när jag nuddar där, men inte så farligt, försvinner nog snart!
Knäcken blev god iallafall! använde hasselnötter istället för mandel och det blev så mycket godare! Jag som är en riktigt nötälskare tycker att det smakar mer av hasselnöten, så det blev perfa! Tyvärr fick jag dom inte sådär sega utan dom blev mer hård, men det är så jag tycker dom ska vara, bättre att suga länge på karamellen än att bita sönder tänderna :)
Funderar nu på att baka lite lussebullar också, men frågan är om jag kommer orka städa undan allt sen för jag är skapligt trött eftersom jag var vaken länge inatt och klev upp tidigt, får se hur det blir med det! Återkommer senare ikväll då jag ska skriva om nästa utmaning!


Kommentarer
Postat av: beccis

allt bra med dej? :)

2010-12-02 @ 18:11:02
URL: http://rebeccaharkonen.blogg.se/
Postat av: Emelie <3

Hej sötnos <3

Gå gärna in och tävla om att bli dagens blogg!

Puss <3

2010-12-03 @ 17:24:09
URL: http://ammis.se
Postat av: Neow, utan mitt ego är jag inget!

sött leende ! :)

2010-12-03 @ 19:58:13
URL: http://Neow.se
Postat av: Emma StarLeaf

Hej, blir det ikväll da?:)

Har en liten frågestund på bloggen också, lägg gärna en fråga om du kommer på något;)

kram

2010-12-04 @ 16:52:44
URL: http://emmastarleaf.blogg.se/
Postat av: moa

jätte bra blogg

2010-12-05 @ 09:54:55
URL: http://moahz.blogg.se/
Postat av: beccis

allt bra med dej idag? :)

2010-12-06 @ 16:25:53
URL: http://rebeccaharkonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0