Dag 6 - "Min bästa vän"



Eftersom jag är sjuk och inte gjort något annat än att sovit och ätit idag så byter jag ut denna dag och skriver om min bästa vän istället.
Eller det kommer inte att handla om en vän det kommer bli om tre vänner, för jag har tre absolut bästa vänner.

Vi kan börja med Sandra, denna underbara Sandra, hon är min kusin och min bästa vän. Hon finns alltid där, vad den än är liksom. Hon och jag går så bra ihop för vi är så lika, men ändå rätt olika på vissa stadier, vilket bara är bra för annars kan det bli för mycket. Sandra är en person som jag trivs så jävla bra med, vi är oss själv med varandra, det är inte massa tillgjort och inga sura miner, vi har alltid roligt när vi är med varandra.
Visst har vi som alla andra haft lite småtjaffs och så, men vad är en vänskap utan lite oense? Vi är som sagt kusiner vilket märks för vi vet allt om varandra och vi kan berätta allt för varandra.
Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om mina och Sandras äventyr och påhitt genom livet men det skulle bli så mycket och alla behöver inte veta allt heller ;) right baby? haha! Du vet att jag älskar dig enormt mycket iallafall! Synd bara att vi inte ses lika ofta nu efter att du flyttade till stan. <3



Sen har vi Stina, eller Christina som denna dam egentligen heter. Det är en kvinna som jag lärde känna på riktigt hösten 2006 som vet vad hon vill och får hon inte det så blir det liv i luckan, men det är det som gör det så roligt att vara vän med dig också. Vi har varit med om mååånga spännande äventyr, speciellt sommaren 2007, vilket jävla år alltså!
Nu på senaste tid har vi inte umgåtts så mycket men du har flyttat till andra sidan stan och det har blivit mindre och mindre, men vi håller iallafall fortfarandra kontakten och pratar varje dag på skype, så det känns bra ändå :)
Hoppas att jag snart kan flytta till stan så det blir närmare dig så att vi får tillbaka alla våra grymma stunder som vi alltid haft! :) älskar dig mucho! <3




Sen tillsist har vi Victoria, denna fina och omtänksamma tjej som har funnits för mig och släppt in mig genom sina dörrar när jag hade det som svårast i somras. Du visste exakt hur jag kände och sa exakt dom rätta orden för att göra mig glad igen. Att jag fick bo hos dig är nog det bästa jag har gjort i mitt liv. Jag fick leva i en annan värld. Och innan du flyttade hemifrån och innan allt detta så var det du och jag vettu, våra åkturer i golfen med högsta volym på stereon, våra mysiga kvällar när vi sov över hos varandra och bara kollade på film och umgicks. Saknar dom stunderna så mycket. Nu har du jobb och karl och jag förstår att mycket tid går till det, men är glad för de stunder vi ses och vi älskar ju varandra lika mycket ändå :)<3



Jag har självklart många fler bra vänner som jag också älskar och ni är också bäst i världen, linn, frida, dessi, jessica, carolin, jannina och många fler! känn er inte bortglömda för vad som än händer kommer jag alltid finnas här för er och jag hoppas att ni finns där för mig :)


Kommentarer
Postat av: jannina

I know babe :) snart ses vi. Som vi ska kramas!! <3

2010-12-21 @ 04:44:03
URL: http://janninacarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0